Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til en ordre eller andet på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 57 61 01 08

Mail: web@saabys.dk

Åbningstider:

Mandag: 09.30 - 17.30
Tirsdag: 09.30 - 17.30
Onsdag: 09.30 - 17.30
Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 14.00
Søndag: Lukket

SAABYS EFTF. tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Ved køb over DKK 500 kr. tilbyder vi dog gratis fragt. Du kan vælge levering med Post Nord.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord til en valgfri postbutik/pakkeboks eller til hjemmeadresse.
Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage. Er varen ikke på lager kan du påregne 7-10 dages levering. For enkelte varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

SAABYS EFTF. er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU's landsdækkende bytteservice, kan du bytte dit smykke eller ur fra SAABYS EFT. i mere end 300 butikker i landet til en anden vare indenfor 30 dage fra den dato, der står på byttemærket. Er din vare købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores fysiske butik eller i en hvilken som helst butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice.

Varen du vil bytte skal fremstå i samme stand og mængde, som den er modtaget samt i original intakt emballage. Varer som er brugt kan ikke byttes. Hvis en urkasse har været åbnet eller lænken har været kortet af, kan det ikke byttes. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke byttes.

Du må prøve varen af på samme vis, som hvis du stod i vores fysiske butik - du kan altså afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Varen kan således ikke byttes hvis du reelt har taget varen i brug og/eller hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Hvis varen er købt på tilbud, er det selvfølgelig tilbudsprisen som er gældende. Hvis du skal have pengene retur, skal du henvende dig til os og medbringe kvitteringen. Du kan ikke få pengene retur i andre butikker end SAABYS EFTF,

For at finde den nærmeste butik, der er medlem af DGU's landsdækkende bytteservice, skal du klikke her.

OBS: Har du fået en gave som ikke købt hos SAABYS EFTF. Bytter vi til en anden vare eller et tilgodebevis ved personlig henvendelse i vores fysiske butik, såfremt der er et gyldigt byttemærke fra Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice og varens stand og emballage er intakt.

Bemærk: Vi kan ikke udbetale pengene på en vare som ikke er købt hos os.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl/mangler som følge af fejl ved fabrikation. Du kan få en mangelfund vare repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl, skader eller mangler som følge af forkert håndtering eller brug af produktet. Eventuelle fejl og mangler skal påpeges indenfor "rimelig tid" og hurtigst muligt efter du har opdaget manglen/fejlen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, SAABYS EFTF. har stillet dig i udsigt.

Alle forsendelser skal sendes direkte til ovenstående adresse og kan således ikke sendes til postbutik/pakkeboks.

Bemærk yderligere, at du bærer risikoen, når du sender en vare/pakke til os indtil modtagelsen. Husk derfor at pakke varen i forsvarlig emballage og gemme kvitteringen for afsendelsen til evt. fremtidig reference.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

SAABYS EFTF. APS
SCT.HANSGADE 12
4100 RINGSTED

ATT: WEBSHOP