Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos SAABYS EFTF. Webshop

Generelle oplysninger

SAABYS EFTF. APS
Tinggade 2
4100 Ringsted
CVR nr.: 38711229
Telefon: 57610108
Email: info@saabys.dk

E-mærket:

Saabys.dk er en e-mærket netbutik, og du kan vælge af benytte dig gratis af e-mærket sagsbehandling. Dette er din sikkerhed for, at vi lever op til gældende dansk lovgivning. Du er desuden omfattet af e-mærket køberbeskyttelse hos Saabys.dk.

Betaling

Ved køb af gavekort og prisnedsatte produkter er det ikke muligt at benytte rabatkoder samt andre rabatordninger ved betaling.

SAABYS EFTF. APS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard samt MobilePay Online. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er angivet i DKK. Danske kroner og inklusiv moms. Vi tager ingen kortgebyrer. 

Dine kortoplysninger bliver ved bestilling i vores webshop sendt direkte til Stripe i krypteret form via en sikker SSL-forbindelse, og det er således kun dig og Stripe, der kan aflæse denne information. Dine kortoplysninger bliver ikke set eller gemt på webshoppen.

Ved betaling med MobilePay Online bliver dine kortoplysninger sendt direkte til Clearhaus gennem Quickpay i krypteret form via en sikker SSL-forbindelse, og det er således kun dig og Clearhaus, der kan aflæse denne information. Dine kortoplysninger bliver ikke set eller gemt på webshoppen.*

*Forbehold
  • I tilfælde af at betalingsoplysningerne ikke er korrekte forbeholder vi os retten til at tilbageholde varen, indtil det kan sikres, at betalingen kan gennemføres.
  • I tilfælde af mistanke om, at din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet vil vi kontakte politiet og andre relevante myndigheder.

Lager

Hos SAABYS EFTF. APS bestræber vi os på altid at have vores lagerstatus opdateret. Viser det sig at der er en fejl lagerstatus, og der forekommer uventet forlænget leveringstid, vil du hurtigst muligt blive kontaktet pr. telefon eller e-mail. Vi vil herefter sammen finde den bedste løsning for dig. 

Fragt

Bestillinger foretaget på en helligdag samt i weekenden, vil blive behandlet den først kommende hverdag.

SAABYS EFTF. tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12:00, den samme dag, ordre herefter sendes senest næstfølgende hverdag.

Fragtpriser fra 39 kr. Ved køb over DKK 299 kr. tilbyder vi dog gratis fragt. Du kan vælge levering med Post Nord.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord til en valgfri postbutik/pakkeboks eller til hjemmeadresse.
Prisen for forsendelse til privatadresse er 59,- uanset ordrebeløb.
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Er varen ikke på lager kan du påregne 3-15 dages levering. For enkelte varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Emballage

Alle varer pakkes altid ind i forsvarlig emballage, der sikrer at varen ikke bliver beskadiget under transport. Skulle det ske, at du modtager dine varer med opbrudt eller ødelagt emballage, bør du afvise at modtage varen eller hurtigst muligt rette henvendelse til PostNord eller GLS, afhængig af hvem der har leveret dine varer. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig overfor PostNord eller GLS.

Landsdækkende bytteservice

SAABYS EFTF. er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med DGU's landsdækkende bytteservice, kan du bytte dit smykke eller ur fra SAABYS EFT. i mere end 300 butikker i landet til en anden vare indenfor 30 dage fra den dato, der står på byttemærket. Er din vare købt i vores webshop kan den selvfølgelig også byttes i vores fysiske butik eller i en hvilken som helst butik, som er med i Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice.
Er en vare købt på tilbud er den ikke, uden forudgående aftale, en del af den landsdækkende bytteservice og vil, hvis der er indgået aftale herom, kun kunne byttes hos SAABYS EFTF.
Varen du vil bytte skal fremstå i samme stand og mængde, som den er modtaget samt i original intakt emballage. Varer som er brugt kan ikke byttes. Hvis en urkasse har været åbnet eller lænken har været kortet af, kan det ikke byttes. Varer som er specialfremstillet eller ændret i størrelse kan ikke byttes.
Du må prøve varen af på samme vis, som hvis du stod i vores fysiske butik - du kan altså afprøve varen, men ikke tage den i brug.
Varen kan således ikke byttes hvis du reelt har taget varen i brug og/eller hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Hvis varen er købt på tilbud, er det selvfølgelig tilbudsprisen som er gældende. Hvis du skal have pengene retur, skal du henvende dig til os og medbringe kvitteringen. Du kan ikke få pengene retur i andre butikker end SAABYS EFTF.

For at finde den nærmeste butik, der er medlem af DGU's landsdækkende bytteservice, skal du gå til https://guldsmed.dk/find-butik.

OBS: Har du fået en gave som ikke købt hos SAABYS EFTF. Bytter vi til en anden vare eller et tilgodebevis ved personlig henvendelse i vores fysiske butik, såfremt der er et gyldigt byttemærke fra Danske Guldsmede og Urmageres landsdækkende bytteservice og varens stand og emballage er intakt.

Bemærk: Vi kan ikke udbetale pengene på en vare som ikke er købt hos os.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til web@saabys.dk og skrive ”retur” i emnefeltet eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb. 

Ingen fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på varer, som er specielt fremstillet til dig efter dine specifikationer.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Du kan oprette en returlabel hos os her: Opret retur. Det koster 39 kr. som vi fratrækker beløbet, du får retur. Du er også velkommen til selv at stå for returforsendelsen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Returneringsomkostningerne, skal du selv afholde.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

SAABYS EFTF. APS
TINGGADE 2
4100 RINGSTED

ATT: WEBSHOP 

Alle forsendelser skal sendes direkte til ovenstående adresse og kan således ikke sendes til postbutik/pakkeboks.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Du kan fortryde inden for 14 dage fra den dato, der står på byttemærket, eller ombyttes til andre varer inden for 30 dage.  

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

SAABYS EFTF. APS
TINGGADE 2
4100 RINGSTED

ATT: WEBSHOP

Alle forsendelser skal sendes direkte til ovenstående adresse og kan således ikke sendes til postbutik/pakkeboks.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Du bedes udskrive vores returseddel og beskrive 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@saabys.dk mærket ”klage” i emnefeltet. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysninger afgivet ved Saaby's Eftf. ApS videregives kun til:

  • Virksomhedens medarbejdere
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

Personoplysningerne registreres hos SAABYS EFTF. APS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på saabys.dk er SAABYS EFTF. APS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: web@saabys.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Saaby's Eftf. ApS
Tinggade 2
4100 Ringsted
web@saabys.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_______________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    
Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19/05/2022