Om Saabys

L. Nielsen - Saaby 1896


Historien om Saabys

SAABYS har siden året 1896 eksisteret som fysisk butik i Ringsted. Butikken blev dengang grundlangt, med navnet SAABY, af Guldsmed L. Nielsen (Laurits Peter Nielsen Saaby). Historien fortæller at L. Nielsen var ungdomsvenner med den danske sølvsmed Georg Jensen, et verdenskendt brand som butikken idag er stolt forhandler af.

Efter Guldsmed L. Nielsens død, forblev butikken i familiens eje frem til midten af 60'erne hvorefter en driftig ung kvinde, Solvej Lorentzen, købte og overtog butikken sammen med sin far. Solvej drev virksomheden videre under navnet SAABYS EFTF. frem til 2005 hvor butikken igen skiftede hænder og familie.

Annette Christensen købte butikken, som hun i forvejen kendte fra sine mange år som sælger i guldsmedebranchen. Annette drev butikken videre under samme navn og med det samme fasttømret og trofaste personale.

I året 2017 overtager Annettes søn og svigerdatter, Christian og Maria, butikken. Maria har været ansat i butikken siden 2009 og Christian har været flere år i branchen b2b, med salg af ure.

Butikkens navn er nu ført tilbage til det næsten oprindelige, nemlig dét som den i daglig tale bliver kaldt af både kunder og personale. SAABYS.

I dag er både Christian og Maria at finde i butikken sammen med nogle til stadighed trofaste og fasttømret medarbejdere.

 

Filosofien hos Saabys

Vi lægger stor vægt på både den personlige og fagligt proffessionelle betjening af vores kunder. Vi gør vores ypperste for at tilfredstille ethvert behov og løse enhver problemstilling i samarbejde med kunden - hele tiden med målet om en tilfreds kunde for øje.

Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på tidens trends men samtidig også være fuldt bevidste om den uundværlige, klassiske og tidløse stil - og på den måde nøje udvælge hvilke brands vi kan tilbyde vores kunder for at sikre et godt og bredt udvalg.

 

Butikken i Ringsted

Butikken ligger i centrum af skønne Ringsted, her har den ligget i snart 125 år.

Vi tilbyder alt inden for graveringer og reparationer af både smykker og ure. I samarbejde med vores nøje udvalgte og dygtige guldsmedeværksted tilbyder vi også specialopgaver på smykkefremstillinger efter eget ønske.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop og/eller i vores fysiske butik.

//SAABYS