Vi laver
huller i ørerne

Hos os kan du trygt sætte dig i stolen og få dine, måske første, huller i ørerne. Vi har mange års erfaring med at lave huller i ørerne og bruger naturligvis kun sikre og godkendte materialer. Hul øreringene er nikkelfri og lavet i medicinsk kirurgisk stål og opbevares 100% sterilt.
Øreringe

OBS.

Vi laver huller i ørerne alle dage, undtaget torsdag.
(med forbehold for sygdom og ferie)

Sådan foregår det

Vi gør meget ud af at fortælle hvad der sker, både før og undervejs i processen, og du er altid selv med til at godkende og bestemme hvor dine nye huller skal sidde.

Vi laver ét hul ad gangen da vores erfaring er, at man kun sådan får det bedste og mest perfekte resultat. 
Hullet laves og øreringen sættes i i ét og samme sekund - alt sammen hurtigt og præcist.

Efterfølgende vejleder vi dig i hvordan du bedst muligt passer og plejer dine huller i ørerne således, at du oplever en god helingsprocess, og derved opnår det bedste resultat.

Ofte stillede spørgsmål om huller i ørerne

Det koster 250,- for 2 huller med 2 ens øreringe og 185,- for et enkelt hul inkl. ørering.

Find os her.

Hos Saabys laver vi huller i ørerne fra 6 år og op. Du er altid velkommen til at ringe os på +45 57 61 01 08 og høre nærmere. Er du under 18 år, skal du have en fuldmagt med fra din værge, som skal godkende vilkårene for huller i ørerne.

Vi laver huller i ørerne alle dage, undtaget torsdag.

(Med forbehold for sygdom og ferie)

Informationer & priser

Stine A øreringe
Stine A Øreringe

Få lavet huller i ørerne hos Saabys

Besøg os i dag i vores butik i Ringsted og få lavet huller i ørerne. Vi har desuden et stort udvalg af øreringe fra bl.a. Stine A, Pernille Corydon og mange flere brands.

Pleje af huller i ørerne

Når hullerne er lavet er det dit ansvar at sørge for en god helingsproces. Et nylavet hul i øret er et lille sår, derfor er det vigtigt at tage hånd om det på rigtig vis under helingsperioden, så det ikke bliver inficeret. Ved at følge vores vejledning minimerer du risikoen for infektion.

Find SAABYS

Tinggade 2
4100 Ringsted

Man - Tor: 10.00 - 17.30
Fre: 10.00 - 18.00
Lør: 10.00 - 14.00
Søn: Lukket

Rutevejledning