Guld smykker
Vi køber dit gamle guld & sølv
Se aktuelle dagspriser på guld og sølv her på siden. Få en gratis vurdering af dit guld & sølv i vores butik i Ringsted.
Se vores aktuelle priser

Sælg dit guld og sølv

Saabys Trustpilot Score

Sælg dit gamle guld til gode priser

Har du gamle guld- eller sølvsmykker liggende, så kan du sælge dem til Saabys. Sælg dit guld og sølv og vi tilbyder dig ekstra høje priser, hvis du samtidigt køber nye varer hos os. Vi tilbyder en gratis vurdering af dit guld og sølv. I vores beregner her på siden kan man indtaste de gram guld og sølv man har af hver karat, og få en pris på de enkelte karater. Vores guldpriser og sølvpriser opdateres jævnligt grundet udsving i markedsprisen.

Sådan sælger du dit gammelt guld og sølv ved Saabys

Hvis du gerne vil sælge guld eller sølv til SAABYS, skal du henvende dig i vores forretning i Ringsted. Vi står klar til at vurdere dit gamle guld eller sølv helt gratis. Du kan også henvende dig telefonisk på tlf. +45 57 61 01 08 hvis du har spørgsmål vedrørende vurderingen.

Find SAABYS her:

SAABYS Tinggade 2 4100 Ringsted Få rutevejledning (åbner nyt vindue)

Når du sælger dit guld eller sølv til os, er du altid sikker på at få professionel rådgivning og altid aktuelle dagspriser.

Få en ekstra god pris når du køber noget nyt for pengene

Vælger du at købe noget nyt for de penge dit guld eller sølv er værd, får du en særlig god pris. Det kan sagtens betale sig at kigge efter nyt når du sælger dit gamle guld eller sølv til os. Hænder det at hele beløbet ikke bliver brugt, får du udstedt et tilgodebevis på det resterende beløb som du til enhver tid kan benytte i butikken.

Vi har et stort udvalg af smykker herunder ringe, øreringe, halskæder, armbånd og vedhæng. Vi fører de nyeste og mest eksklusive smykker fra blandt andet Georg Jensen, Mads Z, Pernille Corydon, Stine A og Maanesten. Ved køb af et nyt smykke eller ur får du en højere pris for dit gamle guld og sølv. Se de aktuelle priser her på siden.

Aktuelle priser på guld og sølv

 Lødighed  Pris pr. gram ved køb af nye varer
 8 kt. guld (333) 161,- DKK
 14 kt. guld (585) 280,- DKK
 18 kt. guld (750) 358,- DKK
 22 kt. guld (916) 430,- DKK
 24 kt. guld (999) 490,- DKK
Finguld (999,9) 505,- DKK
925 Sterling sølv 3,00,-DKK
830 Tretårnet sølv 2,00,-DKK
Hvis du er interesseret i at få beløbet udbetalt, kan vi give dig en pris for dit guld eller sølv hvis du kommer forbi butikken.

Sådan fastsættes værdien på guld og sølv

For at beregne værdien af dit guld eller sølv, skal lødigheden findes. Gulds lødighed kan oftes bestemmes ved at se på stemplet i guldet, hvilket er et lovkrav i Danmark. Stemplet angiver hvor mange tusindedele finguld guldet indeholder. Ud fra denne værdi kan det bestemmes hvilken karat guldet er.

Det samme gælder for sølv, hvor de mest almindelige typer er sterlingsølv med en lødighed på 925 og tretårnet sølv med en lødighed på 830.

  • 24 karat guld har en lødighed på 999
  • 22 karat guld har en lødighed på 916
  • 18 karat guld har en lødighed på 750
  • 14 karat guld har en lødighed på 585
  • 8 karat guld har en lødighed på 333
  • Sterlingsølv har en lødighed på 925
  • Tretårnet sølv har en lødighed på 830

Det er ikke altid guld eller sølv kan bestemmes ud fra stemplet i metallet. Guld eller sølv der er købt i udlandet, vil f.eks. ikke altid have stempel der afgør metallets lødighed. I tilfælde som disse er det nødvendigt at lave en syretest af metallet, som præcist afslører lødigheden af metallet. Prisen for denne test er 75 ,- kr., dog vil denne test være gratis hvis man enten vælger at sælge sit guld eller sølv samt hvis man vælger at købe noget varer for guldet eller sølvet.

Husk at medbringe gyldig billedlegitimation og sygesikringsbevis

Når du skal sælge dit guld eller sølv til os, er det vigtigt at du medbringer gyldig billedlegitimation såsom kørekort eller pas. Derudover skal du også medbringe dit sygesikringsbevis.

Kontakt os

Sælg gammel guld og sølv til høje priser

Find SAABYS

Tinggade 2
4100 Ringsted

Man - Tor: 10.00 - 17.30
Fre: 10.00 - 18.00
Lør: 10.00 - 14.00
Søn: Lukket

Rutevejledning